Цього тижня в Черкаському театрі – сценічна композиція Віктюка і Проскурні (анонс)

10 Листопада 2014 18:23

UNTR1oLvl8QЧеркаський академічний обласний український музично-драматичний театр  імені Т.Г.Шевченка запрошує

12 листопада, середа, 18.30
ВИШНЕВИЙ САД
Комедія за п’єсою класика російської літератури Антона Чехова. Вистава про зміну поколінь – яскрава ілюстрація сучасного життя на  зламі 20-21 століття. Минуле постійно відходить, з’являються нові господарі життя – а що пробити тим, хто не може змиритися?..

13 листопада, четвер, 18.30
СКАНІНГ
Такого у Черкасах ще не було! Вистава-фантазія у стилі кіберпанк, (аналог «Матриці», «Початку», «Важко бути Богом»). Майбутнє, десь через 300 років, коли люди  знаходяться у Системі, яка їх   контролює   на    рівні думок і почуттів. Люди у Системі переконані, що живуть у вільній країні, працюючи 16 годин на добу, без вихідних, без часу на творчість, на почуття. Щомісяця відбувається ротація жінок: вони переходять від чоловіка до чоловіка, не розуміючи, що з ними відбувається… Але природа бере своє і Система  дає збій. Вистава про майбутнє-минуле, спотворене суспільством, де природа пробивається через це спотворення.

15 листопада, субота, 17.00
МАРТИН БОРУЛЯ
Людині притаманно чогось хотіти, кудись дертися, щось комусь доводити. Та ж чи насправді це потрібно? Куди дійдемо, як бажання здійсниться? Можливо, краще зупинитися?…Заможний селянин Мартин Боруля, посварившись із поміщиком Красовським, затіває судовий процес, щоб довести, що він такий же дворянин, як і сам Красовський. Мрія стати вище, вагоміше цілковито поглинає героя, котрий з рештою за тією химерою втрачає здатність реального сприйняття світу… Іскрометна комедія класика української літератури Івана Карпенка-Карого.

16 листопада, неділя, 17.00  
ЗА ДВОМА ЗАЙЦЯМИ
Іскрометна комедія за п’єсою Михайла Старицького, у центрі якої – талановитий, відчайдушний і натхненний авантюрист,  що своєю негативною чарівністю примудряється завойовувати симпатії глядача.”Зайці”, за якими він ганяється, – це і дві дівчини з контрастуючими характерами, яких він сватає, і міщанство, з якого він вийшов, та панове, до яких він марно намагається прибитися…

елеонора18 листопада, вівторок, 18.30
ЕЛЕОНОРА
Монодрама – бенефіс заслуженої артистки України Тетяни Крижанівської: зірка черкаського театру проживає на сцені життя легендарної італійської актриси. Сценічна композиція Романа Віктюка і Сергія Проскурні за п’єсою Ґіґо Де Кьяра.

19 листопада, середа, 18.30
ДУЖЕ ПРОСТА ІСТОРІЯ
Сучасний драматург Марія Ладо написала «Дуже просту історію» – про те,  як сільська дівчина Дарина завагітніла від Олексія, сина першого на селі п’яниці. Рішення батька Дарини однозначне – аборт. Страшний вирок  сколихує спокійний ритм життя всіх дійових осіб цієї  –  людей, тварин та небожителів…

МУДРІ  КАЗКИ  ДЛЯ  ДІТЕЙ  ТА  ДОРОСЛИХ
16 листопада,  неділя, 12.00
КОРОЛЬ ДРОЗДОБОРОД
Оригінальне і багатогранне музичне дійство за мотивами дитячої казки братів Грімм.

Ціна квитків від 20 грн.
Телефони для довідок: каса – 36-07-21, адміністратор – 36-07-18