Будинок природи в Черкасах намагаються захопити (відео)

12 Листопада 2014 15:33

rejГолова Черкаської обласної організації товариства охорони природи Олександр  Роджа намагається дізнатися, на яких підставах його 5 днів не випускають із приміщення Будинку природи.
“Я не можу зрозуміти, чому блокують будівлю, я сюди нікого не запрошував. І взагалі на яких підставах приїхали працівники ДСО”, – говорить Роджа.

Підтримує керівника і юрист “Автомайдану-Черкаси”: “Чому у Черкасах наводять порядки київські служби?”.

Наразі, представники Всеукраїнської ради Українського товариства охорони природи намагаються провести прес-конференцію. Проте, місцеві активісти перешкоджають цьому, повідомляє кореспондент “Вчасно”.

Член президії Всеукраїнської ради Українського товариства охорони природи Віталій Канавенко стверджує, що Роджу ніхто не закривав у кабінетах, він забарикадувався сам: “Ми приїхали з перевірко, а нас не пускають. Очевидно, у Роджі є якісь корупційні таємниці, що він так наполегливо нам перешкоджає”.

Зараз триває засідання комісії Українського товариства охорони природи.

Нагадаємо, навколо Черкаського Будинку природи вже тиждень вирують пристрасті. Два директора – колишній і теперішній не можуть поділити керівництво. Обидва заявляють про рейдерське захоплення.