9 простих правил щастя

15 Листопада 2014 15:30

Як тиp_60141_1_gallerybig ставишся до людей, так вони ставляться до тебе. Аналогічна справа із життям.

1. Записуйте все хороше, що з вами трапляється. Або ж щовечора пригадуйте позитивні моменти, замість того аби навантажувати голову негативом, дякуйте подумки людям, які чогось вас навчили.

2. Медитуйте щодня, в ідеалі – 30 хвилин. Для цього необов’язково приймати позу лотоса. Просто сядьте, розслабтеся, зосередьтеся на своєму диханні. Або зосередьте свою увагу на спостереженні за природою: сонцем, зеленню, хмарами. Під час медитацій подібні думки заряджають мозок.

3. Щодня візуалізуйте свою мрію. Розумні люди кажуть, що чим голосніше ви мрієте – тим більше мрії будуть збуватись.

4. Посміхайтесь кожен день. Посмішка посилає в мозок сигнал, що ми щасливі. І організм починає виробляти ендорфіни – гормони щастя.

5. Мисліть та говоріть позитивно. Хоча б тому, що негативні твердження вам щастя не принесуть, а от друзів та близьких відлякати можуть.

6. Стежте за своєю позою під час сну, ходіння, сидіння. Лікарі стверджують що поза “зю” за комп’ютером робить вас сердитими та набурмосеними і несе негатив до мозку.

7. Стежте за своїм здоров’ям і тим, що ви їсте. Важка, шкідлива їжа гнітюче діє на наші емоції.

8. Оточіть себе позитивними людьми, які не стогнуть, не ниють – які вміють радіти життю. Тими, хто піднімає твою самооцінку і надихає на звершення.

9. Заповніть своє життя цікавими подіями – і у вас не буде часу нудьгувати!