Новий прокурор Черкаської області офіційно приступив до роботи

17 Листопада 2014 16:00

DSC00096_новый-размер-300x178Заступник Генерального прокурора України Олег Бачун представив колективу прокуратури новопризначеного прокурора Черкаської області Юрія Шеремета.

У своєму виступі Олег Володимирович зазначив, що Україна переживає тяжкі часи, а органи прокуратури – великі реформи, тому з таким навантаженням у роботі може справитися досвідчена та поважна людина. У зв’язку з цим Генеральний прокурор України Віталій Ярема призначив на посаду прокурора Черкаської області Юрія Віталійовича Шеремета.

У свою чергу, новий керівник прокуратури Черкащини запевнив, що усвідомлює всю відповідальність, яку покладено на нього, і зробить все можливе для зміцнення законності в регіоні та виправдання довіри громадян і Генеральної прокуратури України.

Нагадаємо, колишнього прокурора Черкаської області Віктора Миколенка люстрували – його звільнили з займаної посади наказом Генеральної прокуратури України від 23 жовтня 2014 року № 1483 згідно Закону України “Про очищення влади” (пункт 7 — 2 частини першої статті 36 Кодексу законів про працю України).

Довідково:

Юрій Шеремет має стаж роботи в органах прокуратури України майже 15 років. Він пройшов шлях від помічника прокурора міста Чернігова до начальника управління центрального апарату Генеральної прокуратури України.