У Черкаському театрі перенесли еротичну комедію у День Гідності

21 Листопада 2014 15:08
фото Назара Обідзінського

фото Назара Обідзінського

Комедію “Кино для взрослых”, заплановану на сцені Черкаського обласного театру ім. Шевченка на сьогодні, 21 листопада, перенесено на понеділок, 24 листопада.

Про у своєму блозі пише громадський активіст Назар Обідзінський.

Сьогодні з ранку отримав інформацію, яка додала оптимізму. Як результат матеріалу цього блогу, дзвінок від представника організатора “дуже смішної комедії”, у якому мені було повідомлено, що виставу перенесено на понеділок. З цього приводу я вже почав домовлятися з представниками черкаських ЗМІ про прес-конференцію, на якій буде присутній і один з головних виконавців Анатолій Пашинін. Так, насправді, Анатолій нині є в немилості у росіської влади. Від нього я дізнався, що актор залишився без роботи, перебуває в крайнє важкому матеріальному становищі. Але, разом з тим, не є гідним кроком його участь у комедійному лицедійстві в день, коли Україна вшановує своїх полеглих героїв. У даному випадку – Небесну сотню. Загалом, вважаю, ми порозумілися”, – зазначив Обідзінський.

У понеділок, 24 листопада, об 11-00 у приміщенні обласного драматичного театру відбудеться прес-конференція. Запрошуються усі охочі представники ЗМІ.