Колишнього депутата-комуніста з Черкас засудили до трьох років позбавлення волі

25 Листопада 2014 16:24
deputat.ck.ua

deputat.ck.ua

Колишнього директора комунального підприємства “Черкаські ринки” засуджено до трьох років позбавлення волі за отримання неправомірної вигоди. З цього приводу прокуратура Черкаської області підтримала державне обвинувачення та відстояла принципову позицію в суді.

Судовим слідством встановлено, що зазначена особа в період з листопада 2013 по січень 2014 років вимагала від громадянина 5 тис. доларів США за надання дозволу на розміщення тимчасових споруд у м. Черкаси.

У подальшому, 10 січня нинішнього року, працівники правоохоронних органів затримали підозрюваного під час отримання частини хабара.

Суд погодився з позицією прокуратури та визнав обвинуваченого винним у вчиненні злочину, призначивши йому покарання у вигляді трьох років позбавлення волі.

Наразі вирок не вступив у законну силу.

Денис Жмаєв – депутат Черкаської міської ради кількох скликань (2002 – 2006, 2010-2014 р.р). У 2010 році пройшов до ради по округу №9 як мажоритарник від КПУ. За рік вийшов із фракції КПУ та увійшов до фракції Вільних демократів, згодом покинув Вільних демократів та увійшов до групи “Черкащани”.