У Звенигородці збудують бювет питної води

27 Листопада 2014 18:14
oblradack.gov.ua

oblradack.gov.ua

Будівництво у Звенигородці бювету питної води обговорили на нараді громадськості з головою районної ради Володимиром Кучером і  міським головою Олександром Саєнком.

Не секрет, що забезпечення районного центру якісною питною водою уже впродовж тривалого часу є однією із найгостріших проблем для містян, особливо тих, котрі мешкають у багатоповерхових будинках.

Нагальна проблема громади, яка вже давно потребувала термінового вирішення, врешті-решт за ініціативи голови районної ради таки зрушила з місця.

На її першому етапі планується буріння глибинної свердловини близько восьмидесяти метрів. Наступним кроком стане спорудження безпосередньо самого бювету в центральній частині міста, куди надходитиме питна вода, і де люди матимуть змогу набирати її для споживання безкоштовно.

Більшу частину вартості робіт береться профінансувати міська рада. Питання співфінансування планується обговорити і на сесії районної ради. Ініціатори цієї важливої справи розраховують також на підтримку і розуміння звенигородської громади.