У Черкасах напрацьовуватимуть державну політику е-врядування

7 Грудня 2014 18:38
libr.rv.ua

libr.rv.ua

Завтра, 8 грудня о 14:00 у форматі прес-конференції експерти Робочої групи з розробки урядової політики в сфері розвитку електронного урядування та представники Черкаської ОДА, МВК та облради презентують проект документу “Зелена книга”, який містить аналіз проблем електронного урядування в Україні та пропозиції щодо їх вирішення. У документі визначені основні напрямки розвитку е-урядування: електронна взаємодія органів влади, електронні послуги, відкриті дані та електронна демократія.

Також в ході прес-конференції будуть презентовані результати публічно-експертних обговорень в Черкасах щодо впровадження державної політики електронного врядування. Ці обговорення розпочнуться о 10:00 у приміщенні малої сесійної зали облради за участю представників обласної державної адміністрації, органів місцевого самоврядування, бізнесу, освіти, ІТ сектору, медіа та громадськості, підсумки якого будуть представлені на прес-конференції.

Участь у прес-конференції візьме член робочої групи з розробки урядової політики в сфері розвитку електронного урядування при Віце-прем’єр-міністрові України – Міністрові регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України – Андрій Демещик. Також запланована участь керівництва Черкаської ОДА та обласної ради.