Ціни на новорічні ялинки стартуватимуть від 40 гривень

9 Грудня 2014 17:28

tsn.ua

tsn.ua

Лісівники Черкащини готові реалізувати 30 тисяч новорічних ялинок. Ціни на них становитимуть від 40 гривень.Вартість традиційно буде залежати від висоти та якості дерева.

Дорожчими будуть ялинки в контейнерах, які продаватимуться в рамках акції “Збережи життя ялинці”, – від 100 до 180 грн. в залежності від висоти, повідомляють в Черкаському обласному управління лісового та мисливського господарства.

Як і в минулому році, продаж хвойних відбуватиметься з бирками, які прикріплятимуть до зрубаних новорічних ялинок і сосон таким чином, щоб зняти їх без пошкодження було неможливо. У такому ярлику буде міститися вся інформація про походження ялинки. Завдяки биркам зі штрих-кодами можна буде визначити відповідність товару супровідним документам і легко перевірити законність придбання з лісових плантацій.

Продаж новорічних ялинок організований у всіх лісгоспах та лісництвах області. Детальніше про їх реалізацію можна дізнатися за телефоном гарячої лінії управління – (0472) 37-00-72.

Кожен, хто захоче придбати ялинки за мінімальними цінами, зможе це зробити безпосередньо в лісових господарствах Черкащини.