Новорічні ярмарки в Черкасах почнуть працювати з 20 грудня

10 Грудня 2014 16:00
tsn.ua

tsn.ua

З 20 по 31 грудня з 8-00 до 20-00 у Черкасах проходитимуть ярмарки з продажу новорічних ялинок. Це передбачено у нещодавно прийнятому рішенням виконавчого комітету Черкаської міської ради. У відповідному документі затверджено перелік місць для проведення новорічних ярмарків, а також визначені вимоги щодо облаштування торгівельних точок з продажу ялинок.

Організувати та провести такі новорічних ярмарки на території м. Черкаси доручено КП “Черкаські ринки”. Це комунальне підприємство також має подбати про оформлення зазначених торгівельних місць та утримання їх в належному санітарному стані.

Крім цього – укласти договори про пайову участь в утриманні об’єктів благоустрою міста у місцях проведення ярмарків, як це передбачено законодавством.

Разом з тим, КП “Черкаські ринки” запрошують усіх бажаючих взяти участь у святковому ярмарку з продажу новорічної продукції, сувенірів та інших необхідних товарів за адресами: вул Смілянська 33, 30-років Перемоги 4, вул.Онопрієнко 2 (щоденно), та вул Добровольського 5 (крім понеділка).