Де в Черкасах погрітися в мороз? (перелік пунктів обігріву)

11 Грудня 2014 20:41

2_0У Черкасах вже облаштовані дев’ять пунктів обігріву, які з приходом морозів готові приймати відвідувачі.

Як повідомили у департаменті соціальної політики Черкаської міської ради, вони організували роботу п’яти закладів соціального захисту населення, де громадяни похилого віку, інваліди, бездомні особи зможуть обігрітись, випити гарячого чаю з печивом та відпочити. А саме:

– Фойє адмінприміщення управління соціального захисту населення Соснівського району департаменту соціальної політики Черкаської міської ради (колишнє адмінприміщення Соснівської районної ради), м. Черкаси, бул. Шевченка, 117.

– Фойє адмінприміщення управління соціального захисту населення Придніпровського району департаменту соціальної політики Черкаської міської ради (колишнє адмінприміщення Придніпровської районної ради), м. Черкаси, бул. Шевченка, 307.

– Територіальний центр соціальної допомоги Соснівського району, м. Черкаси, вул. Пушкіна, 13-а.

– Територіальний центр соціальної допомоги Придніпровського району, м. Черкаси, вул. Гвардійська, 7/5.

– Центр реінтеграції для бездомних та осіб, звільнених з місць позбавлення волі (на базі Черкаської благодійної організації ЛЖВ «Від серця до серця»), м. Черкаси, вул. Рєпіна, 12/1. Наразі у ньому тимчасово проживають 13 осіб.

Крім цього, двічі на тиждень працівниками цієї благодійної організації здійснюється соціальне патрулювання в місцях скупчення безпритульних, де їм надається гарячий чай та бутерброди.

Окрім клієнтів Центру реінтеграції для бездомних та осіб, звільнених з місць позбавлення волі, заплановано здійснювати обігрів та гаряче харчування бездомних громадян у тимчасовому пункті обігріву (наметі), який на зимовий період буде встановлено на території організації ЛЖВ «Від серця до серця» по вул. Рєпіна, 12/1.

Разом з тим, начальник управління цивільного захисту департаменту ЖКК Черкаської міської ради Юрій Кривошея розповів, що також на території Черкас підготовлено ще чотири стаціонарних пункти обігріву управління ДСНС у Черкаській області , які працюватимуть у цілодобовому режимі. А саме:

• Аварійно-рятувальний загін спеціального призначення управління ДСНС у Черкаській області, вул. Сумгаїтська, 4;

• Пожежні частини за адресами:

– вул. Чигиринська,5;

– вул. Кавказька, 237;

– вул. 30 років Перемоги, 19.