Мінеру “Черкасигаза” загрожує строк від двох до шести років

12 Грудня 2014 10:40

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

Не підтвердилося замінування ПАТ “Черкасигаз” 11 грудня. Тоді повідомлення про замінування надійшло на робочий телефон одного із працівників товариства. На місце пригоди за лічені хвилини прибула слідчо-оперативна група, вибухотехнічна служба, криміналістична лабораторія НДЕКЦ, кінологи зі службовими собаками, співробітники ДАІ, УДСО та МНС.

Евакуювавши 500 громадян, які знаходились в будівлі товариства, співробітники кінологічної та вибухотехнічної служби провели ретельне обстеження приміщення.

В результаті обстеження вибухових пристроїв та вибухових речовин виявлено не було, зазначають у СГЗ УМВС у Черкаській області.

Зазначена подія внесена до журналу єдиного обліку Соснівського райвідділу міліції, розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 259 Кримінального кодексу України «Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності», санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від двох до шести років.