У Городищенському районі ніхто з вояків АТО не хоче землі

15 Грудня 2014 18:43
rk.kr.ua

rk.kr.ua

Городищенський район “пасе задніх” у своєрідному рейтингу районів, де оформлюють земельні ділянки учасники АТО. У цьому районі не оформив заявку про виділення наділу жоден із вояків.

За словами в.о. начальника ГУ Держкомзему в Черкаській області Дмитра Мироненка, станом на 10 грудня у списках на надання земельних ділянок – 910 військовослужбовців і правоохоронців, які виконували завдання в зоні проведення АТО. Вже видано 222 накази про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок родинам військовим на загальну площу 168,26 гектара.

Виділені земельні наділи розташовані у Черкаському (139), Тальнівському (16), Смілянському (14), Уманському (8), Чигиринському (7), Христинівському (6), Драбівському (6), Канівському (4), Монастирищенському (4), Чорнобаївському (4), Шполянському (4), Звенигородському (2), Золотоніському (2), Корсунь-Шевченківському (2), Жашківському (1), Катеринопільскому (1), Маньківському (1) районах та у м. Золотоноша (1).

Як повідомляють у Городищенській РДА, всі городищани-учасники АТО (а їх налічується 146) поінформовані про можливість оформити земельну ділянку. Втім, досі заяв не надходило.