ДАІшники підвели підсумки операції “Автомобіль”

19 Грудня 2014 14:34

imgsize.phpЗ 6 по 16 грудня 2014 року Державтоінспекцією Черкаської області була проведена оперативно-профілактична операція «Автомобіль». У ході даних заходів працівники ДАІ спільно з іншими підрозділами УМВС проводили відпрацювання міст та районів Черкаської області, правоохоронці перевіряли території СТО, гаражні кооперативи, автостоянки, майстерні, автомобільні ринки, в тому числі пункти по розукомплектуванню автомототранспорту та продажу автомобільних запчастин.

Головна мета заходів — розкриття злочинів, пов’язаних з незаконним заволодінням транспортними засобами, виявлення фактів експлуатації автотранспорту з перебитими (або знищеними) номерами вузлів та агрегатів та таких, що не співпадають з записами в реєстраційних документах, фактів керування транспортними засобами з підробленими документами тощо.

У результаті проведення цільової оперативно-профілактичної операції «Автомобіль» працівниками Державтоінспекції області було перевірено 470 об’єктів дорожньо-транспортної інфраструктури, розкрито – 4 незаконних заволодінь транспортними засобами, виявлено 3 факти підробки свідоцтва про реєстрацію транспортних засобів.

За всіма фактами, інформації про події було занесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Тривають перевірки, після яких буде встановлений ступінь відповідальності правопорушників.