Чиновники із земуправління проїли на корпоративі 20 тисяч гривень

30 Грудня 2014 19:49

28471Далеко не всі чиновники та функціонери здатні пожертвувати новорічними корпоративами заради допомоги воїнам-захисникам України. Більш свідомі черкащани відмовилися від пиятик та гульбищ і натомість передали кошти, які мали витратити на веселощі, солдатам.

Але чиновники із управління держземагентства області вирішили, що війна — не привід відмовлятися від розваг. Вже з 17.00 29 грудня 60 чиновників нагуляли у елітному ресторані “Чумацький Шлях” на 20 тисяч гривень. Про це інтернет-виданню “Про Головне” розповіли працівники ресторану.

“Ми у жодному разі не маємо наміру заглядати до чужих кишень, але щодня інформуємо наших читачів про підприємців, які жертвують власним добробутом та передають амуніцію, автівки, теплий одяг та харчі у зону бойових дій. Про школярів, які кладуть до скриньок свої невеликі дитячі статки, плетуть маскувальні сітки, пишуть листи. Про волонтерів різних професій, які під кулями сепаратистів возять допомогу своїм захисникам. І, власне, про сміливих воїнів, які мерзнуть в окопах, виборюючи нашу незалежність, – зазначають журналісти видання. – У цій ситуації важко зрозуміти державних службовців, які з легкістю можуть пропити та проїсти за один вечір кошти, яких би вистачило на 5 бронежилетів. Кому війна, як то кажуть…”.