Черкащани передали землякам на фронт 63 різдвяні подарунки

14 Січня 2015 09:45
facebook.com

facebook.com

Про підсумки акції “Надійний тил. Різдвяне тепло черкаському солдату”, яка тривала в Черкасах з 24 грудня 2014 року, звітує “Фонд громади м.Черкаси” на своїй офіційній сторінці у фейсбуку. Так, за допомогою небайдужих людей, волонтерів та активістів зібрали 63 різдвяних подарунки. Завданням акції було дати можливість черкасцям передати подарунки нашим хлопцям, які зараз перебувають в АТО. 

Що ж дарували черкасці солдатам на Різдво? Це були невеликі приємні презенти, в кожному з яких була підписана людьми вітальна листівка. Хтось приніс шахи, хтось вив’язав теплі шкарпетки, були обереги, церковні медальйони, записники, книги… Одна тітонька принесла печиво, яке спекли школярі спеціально для солдатів.

Доставити подарунки нам допоміг Центр допомоги армії, завдяки якому вони прибули на місце вчасно. 7 січня зранку водій із Центру був на місці. Тож черкащани зі 128 гірничо-піхотної бригади зустріли вантаж у районі м. Дебальцеве. “Ми не можемо їхати до них на базу, тому що це надто небезпечно, тож передали пакунки там, де це було можливо на той момент. Хоч вони не відкривали подарунки одразу, але зраділи та подякували за все”, – каже водій та волонтер ЦДА Лариса.

Організатори акції впевнені – вона пройшла вдало і довела, що кожен з нас – частина того надійного тилу, який чекає, хвилюється, молиться та готовий допомогти у будь-яку хвилину.