Головним із залучення інвестицій у Черкаську область пропонувався киянин з донецьким стажем

21 Січня 2015 18:15

21111+На сьогоднішній сесії депутати Черкаської облради розглядали призначення директора КП “Агенство розвитку Черкащини”. Кандидатуру Миколи Юдіна вніс начальник управління майном обласної комунальної власності виконкому облради Сергій Коваль.

“Відповідно до протоколу №2 від 23.10.2014 року на засіданні комісії Юдін переміг у конкурсі на заміщенні вакантної посади”, – поінформував Коваль.

52-річний Микола Юдін – киянин. Як видно з його резюме, є генеральним директором торгового дому “Юком”. До цього тривалий час працював на Донеччині, де, власне, і здобув освіту у ДонДУ. Починав із Авдіївського заводу “Буддеталь”, потім – гендиректором ТОВ “ЕЛМІКС” (Донецьк), керував Авдіївською філією Акціонерного банку “ІНКО”, очолював холдинг Корпорація “Ю.Н.Г.”. Останні 10 років працює в Києві.

Утім, депутати кандидатуру Юдіна не затвердили. А голова облради Валентина Коваленко підтримала пропозицію депутата Віктора Роєнка прозвітувати керівникам КП “Агенство розвитку Черкащини” про роботу підприємства, створеного у червні минулого року.