Черкаські міліціонери затримали в зоні АТО “Погранця” з напарником

28 Січня 2015 09:00

54+Співробітники управління по боротьбі з організованою злочинністю та управління кримінальної міліції УМВС України в Черкаській області, які наразі перебувають в зоні АТО, затримали двох жителів міста Костянтинівка Донецької області.

Встановлено, що затримані чоловіки 26 та 47 років брали участь у діяльності незаконних збройних формувань, повідомляє прес-служба МВС України.

“За наявною інформацією, зловмисники несли озброєне чергування на блокпостах так званої “ДНР” міста Костянтинівка. Крім того, старший із затриманих, який діяв під позивним “Погранець”, виконував озброєну охорону захоплених приміщень, та перебував в групі реагування”, – йдеться в повідомленні.

Крім того, за даними міліції, “Погранець” систематично здійснював викрадення громадян, яких доставляв до комендатури так званої “ДНР”, забезпечував збройне прикриття терористів та займався мінуванням під’їздів до місцевої телевежі.

Стосовно затриманих розпочато кримінальні провадження за ч. 5 ст. 260 (створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань) КК України.