Ситуація на сході України станом на 29 січня

29 Січня 2015 12:33

Ситуація на сході країни станом на 12:00 29 січня 2015 року за даними Міноборони, РНБО України, Прес-центру АТО, групи Інформаційний спротив та волонтерів. 

Обстріли

За даними інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони України, за минулу добу по всій протяжності фронту терористи здійснили понад 100 обстрілів позицій сил АТО з використанням стрілецької зброї, мінометів, артилерії а також реактивних систем залпового вогню «Град».

Дії українських військових

За інформацією прес-центру оперативного командування «Північ», підрозділи цього органу військового управління продовжують завдавати відчутних втрат терористам у зоні проведення антитерористичної операції.

Зокрема, за добу противник втратив у районі Бахмутського шляху одну одиницю броньованої техніки та чотирьох бойовиків, двадцять поранені. В районі Сокольників вбито шістьох терористів, близько десятьох отримали поранення різного ступеню важкості, знищено одну одиницю техніки (тип уточнюється). В районі Желобок зафіксовано 10 підбитих ворожих танків, які були знищені завдяки ефективній роботі артилеристів сил АТО за останні 3 доби. Також додатково встановлено, що в районі Станиці Луганської було знищено 12 бойовиків, значну кількість поранено.

16b97bf8f1d16fa47b7d23ddc44bf33d