Із Авдіївки повернулися бійці зведеного загону черкаської міліції

12 Лютого 2015 18:49

Сьогодні вночі повернулися бійці зведеного загону, які місяць несли службу в зоні проведення АТО в місті Авдіївка. Повернулися повним складом, без втрат. Незважаючи, що ситуація в місті склалася доволі складною, виконали поставленні завдання на відмінно, звітують в управлінні МВС у Черкаській області.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

Керівник зведеного загону Богдан Возняк перед строєм бійців доповів очільнику черкаської міліції Владиславу Пустовару про сумлінне виконання поставлених завдань в зоні АТО.

За сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, виявлений професіоналізм та мужність ряд працівників міліції були нагороджені Почесними грамотами та відзнаками обласної адміністрації та обласної ради.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

PM688image011

Також на урочисте шикування бійці загону привезли з собою і пораненого «бойового товариша» – автомобіль «УАЗ», який притрапив під обстріл ворожої артилерії. На щастя ніхто з особового складу не постраждав, а от автомобіль потребує капітального ремонту.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

По завершенню урочистостей втомлені, але задоволені своєю роботою, бійці загону в оточенні рідних близьких та друзів вирушили на заслужений відпочинок, а вже через тиждень вони повернуться до виконання своїх повсякденних обов’язків.