Ткаченко пояснив, за що йому “влетіло” від президента

14 Лютого 2015 17:00

SONY DSCГолова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко через прес-службу прокоментував оголошену стосовно нього догану Президентом України Петром Порошенком:

“Я писав пояснювальну записку для Адміністрації Президента України. Цю догану я отримав через ситуацію з головою Тальнівської РДА Юрієм Нечаєм. Його, нагадаю, звільнено розпорядженням Президента України за корупційне правопорушення. Зокрема, за те, що за сумісництвом займався підприємницькою діяльністю.
Ясна річ, що за керівників районів саме я несу відповідальність. Бо подаю кандидатури до Адміністрації Президента. Тому вкотре наголошую: головними критеріями є професійний рівень, досвід і особисті якості претендента. Саме за цими критеріями ми зараз добираємо кандидатів на посади голів РДА. До того ж, у кадрової комісії Адміністрації Президента зараз набагато жорсткіші вимоги, ніж іще торік. Тому прошу громадськість це розуміти. Юрія Нечая мені у свій час рекомендувала Народна рада Тальнівського району. І вона за нього ручалася та вимагала призначення.
Зауважу, що віднині ми також жорстко та миттєво реагуватимемо на недоліки в роботі голів РДА. А тим паче на порушення ними законів”.