На Маньківщині на пожежі врятували чоловіка

17 Лютого 2015 11:21
zakarpattya.net.ua

zakarpattya.net.ua

У понеділок 16 лютого о 17:45 у селі Іваньки Маньківського району на вулиці Радгоспній сталася пожежа у житловому будинку. Повідомлення про загорання до Служби порятунку 101 надійшло від сусідів, які побачили дим та вогонь, що виходили з під-покрівлі будинку.

На місце події оперативно прибули маньківські рятувальники та добровільна пожежна дружина “Іваньківський цукровий завод”. Завдяки спільним зусиллям, вогнеборцям вдалося о 18:40 пожежу локалізувати, а о 19:28 – повністю ліквідувати. Також рятувальникам вдалося запобігти поширенню вогню на інші приміщення будинку. Через сильне задимлення будівлі бійцям ДСНС довелось працювати в апаратах на стисненому повітрі. Під час розвідки та ліквідації загорання рятувальники знайшли та евакуювали у безпечне місце 29-річного чоловіка. Наразі життю та здоров’ю врятованого нічого не загрожує.

Як стало відомо, в будинку проживали чоловік та жінка, вони як стверджують сусіди, часто зловживали спиртним. Ймовірно, причиною пожежі стала несправна піч, яку співмешканці розтопили напередодні. У результаті пожежі вогнем знищено покрівлю та перекриття будинку на загальній площі 60 кв.м. Збиток від вогню склав 10 000 грн.