У Черкасах проведуть Всеукраїнський турнір пам’яті загиблого “кіборга”

19 Лютого 2015 09:27
plast.org.ua

plast.org.ua

Пам’яті загиблого в зоні проведення антитерористичної операції Євгена Подолянчука, який у віці 23 років поліг при обороні Донецького аеропорту, присвятили всеукраїнський футзальний турнір. Змагання серед юнаків 2005-2006-ого року народження стартують уже 28 лютого в Черкасах і триватимуть до 1 березня.

Про це повідомив заступник міського голови, голова Асоціації міні-футболу Черкаської області Юрій Гончаров.

Очікується участь 8-ми команд із Черкаської, Харківської, Кіровоградської та Кременчуцької областей. Боротьба за першість у цих змаганнях відбуватиметься на майданчиках фізкультурно-оздоровчого комплексу (вул. Ярославська, 5) та ПС “Будівельник”.

“Із 2003-ого до 2007 року Євген займався футболом у спортивній дитячо-юнацькій школі “Дніпро-80″, – сказав Юрій Гончаров. – Ми започатковуємо цей турнір, аби віддавати шану тим героям, які захищали східні рубежі й загинули в цій жорстокій війні. Разом із тим, це шанс юнакам проявити себе на футзальному полі”.

За його словами, цей меморіальний турнір у нашому місті має стати традиційним. Не виключено, що в наступному році змагання прийме Кіровоград, де служив хлопець.

Відкриття турніру 28 лютого о 13:00 на майданчику ФОКу. Урочисте закриття та нагородження – 1 березня о 14:00.

Над організацією змагань із футзалу працюють Асоціація міні-футболу Черкаської області, Федерація футзалу Черкаської області, Федерація пляжного футболу України та Департамент освіти Черкаської міської ради.