Збройне пограбування в центрі Чорнобаю: розбійників затримали на місці злочину (фото, відео)

6 Березня 2015 20:08

Інформацію про збройне пограбування в міліцію повідомив власник крамниці. Швидка реакція правоохоронців не дала зловмисникам шансів на втечу.

Отримавши повідомлення про те, що двоє озброєних чоловіків в масках грабують магазин в центрі міста, черговий Чорнобаївського райвідділу міліції негайно направив за вказаною адресою слідчо-оперативну групу. За кілька хвилин правоохоронці дісталися місця пригоди та спільно з представниками приватної охорони затримали нападників на місці скоєння кримінального правопорушення, повідомляють у СГЗ УМВС України в Черкаській області.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

Молодиків доставили до райвідділу міліції. Нападникам 23 та 25 років. На злочин пішли через брак коштів. Із підручних матеріалів виготовили макет рушниці, одягли маски та рукавички і вирушили на “справу”. Увірвавшись в магазин, почали погрожувати продавчиням та вимагати кошти. Їхні плани зіпсували правоохоронці, які оперативно прибули на виклик та затримали розбійників на місці події.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 187(Розбій) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна. Відносно грабіжників обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

(відео з камер спостереження)