Серійні крадії з Кіровоградщини “по-сусідськи” обчищали дачі в Чигиринському районі

19 Березня 2015 20:11
copywriter-yastrebova.com600

copywriter-yastrebova.com600

Троє мешканців Кіровоградської області заробляли на життя, обкрадаючи дачні будинки на території сусідньої Черкащини. Зловмисників затримано, вони дають покази.

Чоловіків, які біля дачних домоволодінь грузили в авто металеві вироби, побачили члени громадського формування, що у вечірній час забезпечували охорону громадського порядку в селі на Чигиринщині. Побачивши, що їх викрито, зловмисники кинулися навтьоки, розповідають у СГЗ УМВС у Черкаській області.

Співробітники Чигиринського райвідділу міліції, що прибули на місце події, встановили власника автомобіля. Ним виявився житель сусідньої області. Чоловіка затримали за місцем проживання. Невдовзі затримали і двох його спільників, також жителів Кіровоградської області. Як з’ясувалося, чоловіки заробляли крадіжками на Черкащині. Приїжджали в село у вечірній час, обирали пустуючі будинки та обкрадали їх.

За згаданими фактами проводиться розслідування кримінальних проваджень відкритих за частиною 3 статті 185(Крадіжка) Кримінального кодексу України, зазначив начальник Чигиринського райвідділу міліції Олександр Московченко. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.