Канівська “районка” закликає повернути Януковича й любити Путіна

20 Березня 2015 09:08

Про українофобство головного редактора канівської районної газети “Час Пік” Андрія Зеленька пише видання “Дзвін”. В останніх номерах “Час Пік” редактор почав відкрито закликати любити Володимира Путіна та повертати в Україну Віктора Януковича і губернатора Сергія Тулуба, адже при них Канів очікувало б “світле туристичне майбутнє” і “долар був би по 8 гривень”.

Час-Пік_10-600x220

Так, у № 3 (504) від 21.01.2015 року пан Зелененко підібрав десь у сміттєвих інтернет-відстійниках російської прапаганди невеликий текстик під назвою «Учительница Путина по немецкому рассказала правду о свойом ученике», де “Вовочка Путін”, що віроломно напав на Україну, окупував частину нашої території і веде з нашим народом кровопролитну війну, виглядає зовсім не україножером, а хлопчиком-відмінником “с застенчивой улыбкой”.

Путин

Цілком логічно, що у наступних номерах після “пропутінського”, з’являються публікації самого Зелененка, типу «Краще б він (Янукович, – ред.) сидів на золотому унітазі. А долар коштував 8 грн.» і «Чи може Канів в найближчі роки стати хоча б регіональним туристичним центром, або що не вдалося зробити екс-губернатору Черкащини Сергієві Тулубу» (№ 10 (511) від 11.03.2015 року). При цьому заклик про Януковича і золотий унітаз виноситься у шапку газети! Редактор ще й хизується, що був мало не довіреною особою Сергія Тулуба, який зараз перебуває у міжнародному розшуку, тож може точно сказати, які той виношував “зодчеські” плани щодо Канева. Так що стає цікаво, чи допитали Зелененка міліціонери, які розслідують Тулубівські кримінальні справи?

Незрозуміла і позиція черкаського Управління СБУ, до якого через свідому, цілеспрямовану і послідовну антиукраїнську писанину “Часу пік” уже кілька разів звертались канівські громадські активісти та депутати Канівської міської ради. Із “контори глибокого буріння” до Канева летять відписки, що порушень у діях Зелененка вони не бачать…