Поранений учасник АТО з Золотоноші дивився футбол з трьома президентами України (фото)

22 Березня 2015 09:04

Днями президент України Петро Порошенко разом із військовослужбовцями із зони АТО відвідав матч 1/8 фіналу Ліги Європи, в якому київське Динамо на НСК “Олімпійський” здобуло феєричну перемогу над британським Евертоном (5:2).

Глава держави запросив до ложі почесних гостей вісімнадцять військовослужбовців із зони проведення антитерористичної операції, які проходять лікування у Військово-клінічному госпіталі у Києві. Серед них був і золотоніський герой Роман Кравченко – боєць легендарної 128-ї бригади, яка вийшла з Дебальцево, а також воїни з 95-ї та 79-ї аеромобільних бригад, які тривалий час утримували Донецький аеропорт.

zolotonosha.ck.ua

zolotonosha.ck.ua

 

“Запрошення на цей матч став для нас несподіванкою, – розповів Кравченко у телефонному коментарі прес-службі Координаційного комітету сприяння обороні України. – Президент особисто запросив нас усіх до себе в VIP-ложу, де ми мали змогу подивитися футбол в колі його та ще двох екс-очільників країни – Леоніда Кравчука та Леоніда Кучми. Стосовно чинного президента, то нам вдалося поспілкуватися. Петро Олексійович щиро переймався нашими справами…”.

zolotonosha.ck.ua

zolotonosha.ck.ua

zolotonosha.ck.ua

zolotonosha.ck.ua

 

 

Джерело: zolotonosha.ck.ua