Жодного розбою й грабежу не скоєно в Артемівську за місяць спільної роботи Артемівської й Черкаської міліції

9 Квітня 2015 19:43

Зведений загін міліції Черкаської області, який ніс службу в Артемівську протягом місяця, повертається до місця постійної дислокації. Артемівські міліціонери подякували черкаським колегам за допомогу в підтриманні правопорядку в місті. Протягом місяця спільної роботи на вулицях не було скоєно жодного грабежу чи розбою, повідомляють на сайті МВС.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Як розповів начальник Артемівського міськвідділу міліції ДмитроКожухівський, протягом місяця міліціонери зведеного загону УМВС України в Черкаській області несли службу по охороні громадського порядку спільно з артемівськими правоохоронцями. Їх допомога дозволила значною мірою стабілізувати оперативну обстановку в місті та районі.

Додані сили щодня були задіяні в піших і автопатрулях, входили до складу груп швидкого реагування.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Бійці загону несли службу у складі нарядів в приміщенні експрес-доставки. За їх участі в посилках, призначених до відправлення, були виявлені 3 гранати РГД-5, а також набої та пістолет для стрільби сигнальними ракетами.

Керівник міського відділу міліції подякував черкаським міліціонерам за сумлінну службу та побажав благополучного повернення додому.