На Шполянщині жінка вкрала телицю, щоб розрахуватися з кредитом

15 Квітня 2015 12:30

5384Співробітниця одного із сільськогосподарських товариств Шполянщини викрала з ферми корову. За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України.

Як розповіли у СГЗ УМВС України в Черкаській області, з заявою про крадіжку худоби до чергової частини Шполянського районного відділу міліції звернулася адміністрація однієї із ферм району. На місце події була направлена слідчо-оперативна група та дільничний інспектор міліції.

У першу чергу оперативники опитали мешканців прилеглої до сільського товариства вулиць та випадкових свідків. Люди розповіли, що бачили у дворі своєї односельчанки вантажний автомобіль. Вантажівки жінка не мала, тому ця машина привернула увагу місцевих жителів.

Працівники міліції взялися за перевірку даної інформації. Як з’ясувалося в ході проведення слідчо-оперативних заходів, худобу викрала 48-річна жителька села, яка працювала на фермі. Жінка зізналася правоохоронцям у вчиненому. Вона розповіла, що викрала телицю, бо потрібні були кошти на погашення кредиту. Корову продала того ж дня, коли викрала, однак гроші витратити не встигла.

За фактом крадіжки слідчим відділенням Шполянського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до шести років.