“Дачу Андреєва” віддали в оренду за 44,5 тисяч гривень на місяць

20 Квітня 2015 16:31

n_5355f658f243315 квітня відбулося засідання конкурсної комісії із передачі в оренду комплексу будівель за адресою вул. Мендєлєєва, 4 (так звана «дача Андреєва») загальною площею 626,9 м² терміном на 5 років із правом продовження договору оренди згідно чинного законодавства України. На разі балансоутримувачем комплексу будівель є комунальне підприємство «Готельний комплекс «Дніпро» Черкаської обласної ради.

Про це інформує прес-служба обласної ради.

Нагадаємо, що рішенням обласної ради від 21 січня цього року надано дозвіл обласному КП «Готельний комплекс «Дніпро» на передачу в оренду цього комплексу. В обласній газеті «Черкаський край» від 28 січня та повторно 4 березня 2015 року розміщено відповідні оголошення, а 25 березня – опубліковано умови конкурсу.

Згідно з умовами, до конкурсу були допущені претенденти, які виконали всі вимоги, зокрема: надали пропозиції до проекту договору оренди із зазначенням мети оренди та виду діяльності відповідно витягу із Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців; згодились сплатити авансовий платіж у розмірі орендної плати за шість місяців до підписання договору оренди; а також компенсувати витрати, зазнаних роботодавцем на здійснення незалежної оцінки об’єкта оренди, витрат на публікацію оголошення про конкурс тощо. Стартовий розмір оренди визначено у сумі 40 751 тис. грн. на місяць.

За інформацією членів комісії, на адресу КП «Готельний комплекс «Дніпро» надійшли пропозиції від двох приватних підприємств та одного товариства з обмеженою відповідальністю. Після розгляду пропозицій потенційних орендарів, матеріали і пропозиції одного із претендентів виявилися такими, що не відповідають умовам конкурсу, про що його було повідомлено на початку засідання комісії.

Між двома іншими, після узгодження суми оренди, визначився переможець. Ним стало ПП «Міськбуд-плюс», що запропонував ставку по оренді у сумі 44 500 тис. грн. на місяць.