Кого покарає міністр оборони за гучну перевірку в Черкасах?

21 Квітня 2015 18:00
pogranichniy-dv.ru

pogranichniy-dv.ru

Інформація про те, що в одній з військових частин Черкаської області в результаті аудиту Міністерства оборони виявлено неправомірне списання паливно-мастильних матеріалів на 1,7 млн грн  та факти недоплати зарплатні поширилася вчора фактично в усіх ЗМІ.

Як стало відомо “Рідній Черкащині”, інцидент стосується автобатальйону “Черкаси”. Ревізори перевіряли автобат у лютому, керуючись при цьому інструкціями мирного часу. Так неначе на Сході не триває другий рік війна, яку владці малодушно називають “антитерористичною операцією”.

А крайніми ризикують стати командири рот, що боронили українську землю на Сході в зоні АТО від російських агресорів та водії, які під кулями підвозили боєприпаси бійцям. Провина черкащан полягає в тому, що  невчасно здали відомості, що за ними підлягало списанню пальне, майно та нараховувалася зарплатня. Причина поважна – воювали в зоні АТО.

Однак, як заявив один із “тилових перевіряльників” черкащанам: “Мне война до одного места, у меня есть инструкция”.

То кого ж покарає міністр оборони Степан Полторак? Людей, які ризикували життям на фронті? Чи бюрократів із тилу, що навіть у військовий час живуть за своїми правилами?