Анастасія Сапсай здобула путівку на корейську Універсіаду

24 Квітня 2015 19:52

5df51bd937d4Днями у Сумах відбувся Чемпіонат України з дзюдо серед студентів за програмою ХІІ літньої Універсіади України 2015 року.

На змагання прибули команди з 18-ти регіонів України за участю 235 спортсменів. Найкращі студенти українських вишів упродовж трьох днів в особистому та командному заліку боролися за право представляти Україну на XXVIII Всесвітній літній Універсіаді, яка відбудеться у м. Гуанджу Корея.

Черкаську область на літній Всеукраїнські Універсіаді представляли команди Черкаського національного університету ім. Б.Хмельницького та Уманського національного університету садівництва. Так, збірна команда області посіла 8-е місце серед 18 регіонів України залишивши позаду сильні команди Києва, Дніпропетровська та Запоріжжя.

У своїх категоріях команди Черкаського національного університету ім.Б.Хмельницького та Уманського національного університету садівництва посіли 2-е місце.

Яскравим виступом відзначилась Сапсай Анастасія – студентка Черкаськогонаціонального університету ім. Б.Хмельницького, яка зайняла 2 місце у ваговій категорії +78 кг, та 3 місце в абсолютній ваговій категорії. Саме вона і буде представляти Черкаську область у складі збірної команди України на Всесвітній літній Універсіаді в Кореї.