“Автомайдан Черкаси” спорядив до АТО новостворену артилерійську бригаду

28 Квітня 2015 08:39

unnamed (2)Черкаські активісти практично повністю забезпечили спорядження нещодавно створеної 43-ї артилерійської бригади, що днями приєднається до наших військ на Сході.

28 квітня із Черкас вирушив новий гуманітарний вантаж провізії та обладнання, у тому числі – і солодощів, які передали дітлахи черкаської школи №20.Наші військові отримають також інструменти для обслуговування артилерійської техніки, спеціально замовлені шеврони, спецокуляри та спецодяг, запчастини для машини «Швидкої допомоги» і 2 легкових авто. Це уже третій гуманітарний вантаж – до того «Автомайдан-Черкаси» уже доставив артилеристам водонагрівачі, форму та головні убори, миючі засоби, одноразовий посуд, комп’ютер, планшети та портативну метеостанцію. Остання надзвичайно важлива, оскільки допомагає коригувати точність вогню артилерійських гармат.

“Цього разу ми дуже щасливі передати нашим хлопцям не лише замовлені ними речі, для яких ми збирали і власні кошти, і кошти небайдужих черкащан – але й солодкі подарунки від дітей, зроблені ними з власної ініціативи, – зазначив голова ГО «Автомайдан-Черкаси» Сергій Яковенко. –Наступного разу ми плануємо доставити 43-й артилерійській бригаді «сухі борщі» та маскувальні сітки. Це спецзамовлення уже почали виконувати черкаські «павучки» – адже сітки дуже великі, бо призначені для маскування артилерійської техніки”.