Домашні собаки зібрали своїм безпритульним родичам понад 4 тисячі гривень (фото)

5 Травня 2015 18:30

У Долині троянд черкасці збирали гроші для потреб безпритульних тварин. Робили це незвичайним способом – фотосесією. Охочі робили світлини із собаками за символічну суму. Власне, цей внесок склав вартість самого квитка для участі в акції.

За підрахунками ініціаторів заходу (активістів спільноти допомоги безпритульним тваринам “Кіт-Пес”) на нього відгукнулось близько 500 черкасців. Вони фотографувались із 20 собаками-моделями.

DSC07507_новый размер

DSC07560_новый размер

Утілити задум у життя допомогли професійні фотографи. Вони працювали на знімальному майданчику благодійної акції. Активісти зуміли зібрати 4 тисячі 262 гривні благодійних внесків.

“Ми розраховували зібрати значно більше коштів і залучити до акції більше черкасців. Думаю, це пов’язано з тим, що наш захід був анонсований на 3 травня. Проте дощова погода дещо зіпсувала наші плани і ми зібрались 4 травня. Можливо, люди не знали, що ми перенесли акцію. Головна мета заходу – не лише зібрати фінансову допомогу безпритульним, а й розповісти про проблеми чотирилапих. Так би мовити залучити людей до підтримки безпритульних собак і котів”, – каже представник спільноти допомоги тваринам “Кіт-Пес” Олена Ісаченко.

DSC07805_новый размер

DSC07555_новый размер

Зібрані кошти активісти розподілять між чотирма установами допомоги безпритульним чотирилапим. А саме: КП “Черкаська служба чистоти” (у підпорядкуванні комунальний притулок), міні-притулку “Аліса”, міні-притулку «Сабалдашино» (притулок для котів) та тваринам, яких волонтери віддають у добрі руки поряд із Будинком піонерів. Фінанси витратять на харчування, лікування та будівництво котячого будинку у міні-притулку “Сабалдашино”.