Сьогодні в Черкасах займатимуться профілактикою корупції

6 Травня 2015 08:00
day.kiev.ua

day.kiev.ua

Сьогодні, 6 травня, в Черкасах відбудеться символічний день профілактики корупції. В цей день заплановано публічні обговорення з питань врегулювання конфлікту інтересів в органах публічної влади за участі перших осіб області та міста, керівників структурних підрозділів ОДА та МВК, ексІПП та громадських експертів.

Кілька місяців експерти досліджували конфлікти інтересів, які виникають у міськраді та виконкомі. 234 чиновник мерії та депутат міськради дали відповіді на майже 100 питань спеціалізованої анкети.

 

В обговоренні цього дослідження запланована участь директора програми “Політичний процес та належне врядування” Українського інституту публічної політики Ігоря Шевлякова, міського голови Сергія Одарича, членів виконкому міськради, депутати міськради, керівники профільних громадських об’єднань міста.

Експертна дискусія на тему: “Через врегулювання конфлікту інтересів до профілактики корупції” відбудеться о 14:30 у приміщенні конференц-зали МВК (каб.206), повідомляють у фундації “Паритет”.