“Автомайданівці” і ДАІшники затримали партію коноплі з Полтавщини

26 Травня 2015 15:00

unnamed (1)Сьогодні вночі на блокпосту при в’їзді в Черкаси активісти ГО “Автомайдан-Черкаси” та інспектори ДАІ затримали молодиків, що перевозила партію наркотиків  із Полтавщини для продажу у Черкасах

“Після того, як на водія – із явними ознаками наркотичного сп’яніння – було складено відповідний протокол, автомайданівцями було запропоновано більш детально оглянути автомобіль правопорушника. На запитання “Чи є в машині щось заборонене?” переляканий водій “під кайфом” дістав із заднього сидіння пакет із коноплею та розірвав його, намагаючись позбутись партії наркотиків. Після детального огляду салону автомобіля було виявлено ще один поліетиленовий пакет із такою ж субстанцією, – розповів  Сергій Яковенко з “Автомайдану-Черкаси”. –  Викликана  опергрупа Соснівського РВ УМВС  доставила компанію із трьох чоловік, які везли наркотики на продаж до Черкас із Полтавської області, до райвідділку. Виявилося, що горе-водій вже мав судимість за аналогічний злочин.

unnamedГО “Автомайдан-Черкаси” виражає щиру подяку інспекторам ДАІ Сергієві Бабаку та Віталію Ховайбі – за професіоналізм і сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків. Ці співробітники ДАІ вже кілька ночей поспіль затримують на дамбі правопорушників. Вилучення наркотичної сировини – це уже третій випадок за тиждень. Затримання авто міліціонера, у багажнику якого було знайдено 44 кг свіжовиловлених сомів – також їх робота. Активісти сподіваються, що керівництво ДАІ належним чином оцінить відмінну роботу лейтенанта Бабака та ст. прапорщика Ховайби.