На Черкащині затримують міліціонерів-“перевертнів”

26 Травня 2015 12:40
vasha-nadiya.com

vasha-nadiya.com

На Черкащині продовжують затримувати міліціонерів, який підозрюють у причетності до продажу наркотичних засобів. Так, 23 травня було затримало двох таких правоохоронців-перевертнів. За даним фактом прокуратурою Черкаської області відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 (Незаконне придбання, зберігання, збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк до десяти років з конфіскацією майна. Зловмисники знаходяться в ІТТ.

І 25 травня внаслідок спільної спецоперацією СБУ, прокуратури та внутрішньої безпеки МВС в Черкаській області було затримано ще двох міліціонерів за підозрою у причетності до оборудків з наркотиками. Їх діяльність підпадає під дію вже згаданої статті 307 Кримінального кодексу України.

“Я ще раз наголошую і запевняю, що жодна особа, яка носить погони та називає себе правоохоронцем, в разі порушення закону не уникне покарання, – коментує начальник обласного управління МВС Владислав Пустовар. – Як я вже говорив, моє ставлення до таких працівників однозначне – їхнє місце у в’язниці”.