Нардепа, який хоче понад шість мільйонів гривень від ЗМІ, можуть виключити з депутатського об’єднання?

27 Травня 2015 14:45
pro-vincia.com.ua

pro-vincia.com.ua

Депутат Верховної Ради, обраний за списком  від “Народного фронту”, уманчанин Максим Поляков вимагає 300 тисяч доларів від українського інтернет-видання “Версії”. У перерахунку в гривні ця сума складає понад 6 мільйонів гривень.

Поляков пояснює – журналісти звели на нього наклеп, звинувативши в отриманні хабара у 300 тисяч доларів від одеських контрабандистів. Тож депутат вимагає відшкодувати йому моральну шкоду за захист честі, гідності та ділової репутації.

Нагадаємо, що днями  видання”Версії”, посилаючись на інформацію оперативного характеру від джерела в МВС, писало про хабар в розмірі 300 тисяч долларів США, які отримав Поляков від одеських контрабандистів за дискредитаційну кампанію проти очільника Одеської митниці.

Максим Поляков – представник міжфракційного депутатського об’єднання “Депутатський контроль”. Як припускає видання “Конфлікти і закони”,  якщо інформація “Версій” підтвердиться, Полякова буде виключено з МДО. “Тобто, перше: “Депутатський контроль” не впевнений, що це – неправда, друге: якщо підтвердиться, вони не подадуть позов проти Полякова, аби він виплатив $300 тис. моральної компенсації вже виданню, а лише його виключать з МДО”, – зауважують журналісти “Конфлікти і закони”.