Як не потрапити в тенета “віконних” аферистів: поради міліції

28 Травня 2015 17:00
vinmvs.at.ua

vinmvs.at.ua

Попри широкий розголос діяльності “віконних” шахраїв, громадяни продовжують користуватися послугами сумнівних фірм. Сьогодні в слідчому управлінні УМВС України в Черкаській області розслідується чотири кримінальні провадження, які об’єднують понад 100 епізодів незаконної діяльності “віконних” аферистів.

Сьогодні в провадженні слідчих слідчого управління знаходиться чотири кримінальні провадження відкриті по так званим “віконним аферам” відносно керівників чотирьох різних фірм. Потерпілими по даних кримінальних провадження являються понад 100 жителів області. По всім справам зібрано доказову базу і вони незабаром будуть направлені до суду.

Правоохоронці в черговий раз звертаються до громадян – пам’ятайте, що збереження вашого майна в першу чергу залежить саме від вас. Обережно ставтеся до пропозицій придбати металопластикові вікна та двері за значно нижчою, ніж ринкова, ціною. Щоб убезпечити себе від обману, уважно перевіряйте документи і в жодному разі не сплачуйте кошти доти, поки не отримаєте послугу в повному обсязі. Запам’ятайте, підприємства, які спеціалізуються на виготовленні металопластикової продукції та працюють тривалий час на ринках України, не вимагають повної оплати наперед, адже цінують свого клієнта та свою репутацію.

В разі, якщо Ви все ж таки стали жертвою “віконних шахраїв” не зволікайте, а негайно звертайтеся до працівників міліції за телефоном 102.