Черкаські спортсмени вирушили в Баку на перші Європейські ігри

1 Червня 2015 17:51
facebook.com

facebook.com

243 спортсмени представлятимуть Україну на перших в історії Європейських іграх, що триватимуть з 12 по 28 червня в Баку (Азербайджан). У національній збірній – двоє черкащан. Це триатлет Олексій Сюткін та снайпер Сергій Куліш.

Олексій Сюткін є вихованцем обласної Школи вищої спортивної майстерності. Тренує його Заслужений тренер України В’ячеслав Кудрявцев. Сюткін – чемпіон Європи і неодноразовий переможець Усеукраїнськрих змагань, володар Кубку України у своїй дисципліні. Нещодавно спортсмен виборов перемогу на Чемпіонаті України з дуатлону. Сьогодні спортсмен (на фото Сюткін – крайній зліва) разом із іншими українськими тріатлоністами вже вирушив у Баку для підготовки до участі в змаганнях.

Сергій Куліш (кульова стрільба) – майстер спорту України міжнародного класу, багаторазовий чемпіон України, чемпіон Європи, рекордсмен світу, Європи, України (багаторазово). Сергій – учасник Олімпіади в Лондоні 2012 року. А на Чемпіонаті світу у вересні 2014 року в іспанській Гранаді вже виборов ліцензію на Олімпійські ігри 2016 року в Ріо-де-Жанейро (Бразилія). Тренує спорсмена Віктор Нагній.