За 4 місяці цього року кількість крадіжок з помешкань черкащан зросла втричі

4 Червня 2015 10:10
mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

Улітку, в період відпусток, коли тисячі громадян залишають свої домівки та їдуть відпочивати, зростає кількість квартирних крадіжок. Аби застерегти своє житло від зловмисників, проводиться Всеукраїнська соціальна акція «Квартира під охорону 2015».

Про умови цієї акції розповів заступник начальника Управління Державної служби охорони при УМВС України в Черкаській області Сергій Щербина.

Щоб максимально захистити населення від злодіїв та заощадити кошти громадян з 1 по 15 червня 2015 року проводиться акція «Квартира під охорону». Під час акції буде діяти 50% знижка при проведенні монтажних робіт по обладнанню засобами охоронної сигналізації квартир. Середня місячна вартість послуг коливається в межах від 100 до 200 гривень, в залежності від віддаленості об’єкту.

Згідно офіційних даних за 4 місяці поточного року кількість крадіжок з помешкань громадян зросла втричі в порівнянні з відповідним періодом минулого року. Жертвами крадіжок з домоволодінь стали вже 97 жителів Черкащини. Однак, жодна з домівок, за недоторканністю яких пильнує Державна служба охорони, не була пограбована. Отже найпростіший та найдієвіший захист сьогодні – поставити квартиру на пультову охорону Державної служби охорони.

PM690image003

mvs.gov.ua

Також ефективно діє нова програма «Термінова охорона» квартири або будинку, яка полягає в тому, що громадяни можуть замовити установку засобів охоронної сигналізації на будь-який термін – на годину, добу, тиждень тощо. Фахівці за лічені хвилини встановлять сигналізацію використовуючи радіо-датчики та прилади GPRS–зв’язку. У разі виявлення бажання, засоби сигналізації можуть бути залишені для довготривалого використання. Ця програма стане в нагоді всім хто їде у відпустку, відрядження або залишає домівку з інших причин.

Шановні громадяни! Якщо Ви бажаєте замовити послугу, звертайтеся до Управління Державної служби охорони при УМВС України в Черкаській області за адресою: м. Черкаси, вул. Хоменка, 3/1, тел.: 63-34-06, 0970502220, 0504502220 або зателефонувавши на безкоштовну інформаційну лінію ДСО 800-502-220, 800-211-000.