За 20 мішків кукурудзи шполян можуть посадити на шість років

8 Червня 2015 12:00
novadoba.com.ua

novadoba.com.ua

Четверо чоловіків намагалися викрасти 20 мішків зерна кукурудзи з території одного з товариств Шполянського району. Крадіїв затримано на місці вчинення злочину. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Як розповіли у СГЗ УМВС України в Черкаській області, до Шполянського районного відділу міліції надійшло повідомлення про те, що невідомі особи проникли на територію місцевого товариства та намагаються викрасти зерно кукурудзи.

На місце події негайно прибули працівники міліції, які затримали зловмисників на місці вчинення кримінального правопорушення. Ними виявилися четверо місцевих жителів віком від 25 до 35 років.

В кабінеті слідчого з’ясувалося, що серед крадіїв був діючий працівник товариства, який добре знав, як пробратися до зерносховища. Зловмисники відкрили навісний замок на дверях й встигли наповнити 20 мішків зерном й завантажити їх в машину, проте завершити задумане їм завадили співробітники міліції.

Як повідомив начальник Шполянського районного відділу міліції Вадим Кутовий , за даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.