Сорок правоохоронців Черкащини повернулися із зони проведення АТО

10 Червня 2015 16:00

Сорок правоохоронців Черкащини повернулися із зони проведення АТО. Місяць зведений загін міліціонерів Черкаській області ніс службу в районі Артемівська та під Дебальцевим в Донецькій області. Крім забезпечення охорони громадського порядку та роботи на блокпостах, які знаходилися на передовій, міліціонери забезпечували охорону стратегічно важливих об’єктів.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

З усмішками, сльозами радості та оплесками зустрічали своїх героїв рідні і близькі бійців. Разом з ними колег вітали керівники обласного Управління міліції.

Начальник обласної міліції Владислав Пустовар подякував зведеному загону за мужність, витримку і проявлений професіоналізм.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

За сумлінне виконання поставлених завдань бійців було нагороджено цінними подарунками, почесними грамотами Черкаської облдержадміністрації та Черкаської обласної ради. Також окремі працівники достроково отримали звання старшого начальницького складу.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

По завершенню урочистостей працівники міліції в оточенні рідних відбули на заслужений кількаденний відпочинок, після якого повернуться до виконання свої службових завдань.