Депутати Золотоніщини не підтримують об’єднання територіальних громад району

11 Червня 2015 09:00
oblradack.gov.ua

oblradack.gov.ua

Депутати Золотоніської районної ради ухвалили рішення, в якому висловили своє негативне ставлення до впровадження адміністративно-територіальної реформи. Це сталося на пленарному засіданні сесії райради у середу, 10 червня.

Участь у роботі сесії взяла перший заступник голови обласної ради Наталія Кравцова, депутати обласної ради – Олександр Лошков та Іван Костогриз, які мали можливість поспілкуватися з депутатами районної ради, сільськими головами та жителями сіл Золотоніського району, які прибули на сесію, щоб висловити своє бачення щодо адміністративно-територіальної реформи, повідомляють у відділі інформаційного забезпечення облради.

З-поміж дванадцяти питань порядку денного депутати і присутні, зокрема, обговорили питання “Про результати вивчення та обговорення з громадами населених пунктів району питання добровільного об’єднання територіальних громад”.

У ході дискусії учасники пленарного засідання та гості сесії висловили одностайну думку щодо несвоєчасності проведення адміністративно-територіальної реформи. Аргументи представників Золотоніської райдержадміністрації та гостей з обласної ради та облдержадміністрації не переконали присутніх у залі у перевагах запропонованого “зверху” реформування.