Стало відомо, хто став кращим спортсменом травня

11 Червня 2015 08:15
podolyanin.com.ua

podolyanin.com.ua

Визначено кращого спортсмена місяця. Більшістю голосів експертна комісія визнала переможцем травня Сергія Куліша. Цього місяця він отримав два перших місця на Відкритому літньому чемпіонаті України з кульової стрільби у вправах з олімпійської програми.

Про це повідомляють в обласному відділенні НОКу.

Наразі Сергій перебуває в Баку, де братиме участь у Перших Європейських іграх. Тому нагородження спортсмена відбудеться одразу після його повернення до Черкас. Переможець отримає нагороду та чек у півтори тисячі гривень. Відзначила комісія і тренера Куліша – Віктора Нагнія.

Претендентами на перемогу в травні також були: Іван Ткаченко – володар Кубка світу з кікбоксингу, Анастасія Сапсай – перше місце на Відкритому кубку України з дзюдо, Олексій Сюткін – перші місця на Чемпіонаті України з триатлону у вправах з неолімпійської програми та Ігор Чепурний – переможець Чемпіонату України зі спортивної гімнастики серед юнаків.

Нагадаємо, нещодавно виконком відділення НОК України в Черкаській області вирішив відновити урочисту церемонію “Кращий спортсмен місяця”. Співорганізаторами проекту виступають відділення НОК, обласне управління у справах сім’ї, молоді та спорту та інтернет-видання “Черкаський спорт”. Спортсменом квітня був визнаний велосипедист Віталій Новаковський.