Черкаська міська рада перенесла питання про імпічмент Одаричу

18 Червня 2015 16:19
ck.ridna.ua

ck.ridna.ua

Дострокове припинення повноноважень міського голови Черкас Сергія Одарича міська рада розглядатиме на наступному пленарному засіданні. Таке рішення було прийнято сьогодні на сесії. Його підтримали 33 депутати.

Депутати проголосували за відповідну пропозицію секретаря міської ради Олександра Радуцького. Той зачитав звернення від Артема Гришанова, який просив перенести розгляд дострокового припинення повноважень Одарича у зв’язку з нововиявленими обставинами.

“Мені стало відомо, що 16.06.2015 року ухвалою Київського апеляційного господарського суду було винесено рішення про відкриття кримінального провадження по міському голові Одаричу Сергію Олеговичу за перевищення службових повноважень”, – йшлося в зверненні Гришанова, який готував проект рішення про імпічмент і мав доповідати.

Що це за кримінальне провадження – Одарич пояснити не зміг. Сказав, що вперше почув про це від Радуцького. Натомість  зауважив, що з’ясувати, звідки у секретаря міської ради інформація, яку ще не мають сторони процесу, – тема для правоохоронних органів.