Жашківського хулігана затримали за 10 хвилин

18 Червня 2015 08:35
lifetips.org.ua

lifetips.org.ua

Жашківчанин, заступившись за жінку, отримав тілесні ушкодження та втратив майно. Правоохоронці оперативно прибули на місце події та протягом десяти хвилин затримали нападника. Дії затриманого слідчі кваліфікують за статтею 187 Кримінального кодексу України.

Із заявою про розбійний напад до Жашківського районного відділу міліції звернувся 51-річний житель міста. Чоловік розповів, що перебуваючи у місцевій лікарні побачив, що до жінки чіпляється невідомий. Він зробив зауваження, а у відповідь на це отримав декілька ударів, після чого нападник забрав у нього барсетку з документами, грошима та мобільним телефоном і втік.

Правоохоронці, які прибули на виклик, отримали опис підозрюваного та негайно розпочали його пошуки, які тривали близько 10 хвилин. В одному з коридорів медзакладу міліціонери побачили чоловіка, за описом схожого на розшукуваного. Зловмисника було відразу затримано. При собі чоловік мав незаперечні докази вини – барсетку потерпілого.

Як повідомив начальник Жашківського районного відділу міліції Роман Ражев, нападника затримано в порядку статті 208 Кримінально процесуального кодексу України. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 187 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.