Черкаська міська влада готова відроджувати Тбіліський зоопарк

23 Червня 2015 17:44
rbc.ua

rbc.ua

У посольстві Грузії відбулася зустріч директора “Центру Політичних Проектів” Сергія Хомутова та радника-посланця Республіки Грузії в Україні Георгія Закарашвілі.

Сергій Хомутов (який також є головою комітету самоорганізації населення “Калиновий” у м. Черкаси) висловив співчуття від імені черкащан дружній державі та постраждалим в результаті недавнього стихійного лиха в Грузії. Він також передав для Посла Грузії лист від мера Черкас Сергія Одарича, в якому йшлося про те, що черкащани співпереживають разом із Грузією нещодавні трагічні події. Крім того, в листі мер міста зазначив, що Черкаси готові допомогти у відновленні тваринного фонду Тбіліського зоопарку.

Під час зустрічі сторони обговорили можливу подальшу співпрацю громадсько-політичних сил України та Грузії з метою спільної боротьби за справедливість та правдиве висвітлення подій, що відбуваються чи відбувалися на окупованих територіях.

Геогрій Закаршвілі зазначив, що Міністерство Закордонних справ Грузії схвально ставиться до розширення зв’язків із братньою Україною, та щиро подякував черкащанам за теплі слова, людяність і справжню дружбу.

Наостанок пан Закарашвілі побажав українському народу стійкості та висловив надію, що в найближчий час Україна святкуватиме перемогу над окупантами.

На

22_1Нагадаємо, від час повені у столиці Грузії 13-15 червня із зруйнованих вольєрів тбіліського зоопарку втекли хижаки – шість левів, шість тигрів, сім ведмедів і 13 вовків.