Черкаські рятувальники надали допомогу постраждалим у трьох ДТП

23 Червня 2015 17:27
ck.mns.gov.ua

ck.mns.gov.ua

За добу черкаські рятувальники надали допомогу постраждалим у трьох ДТП. 22 червня о 10:00 у селі Балаклея, Смілянського району трапилась дорожньо-транспортна пригода за участю двох автомобілів «ВАЗ». Внаслідок пригоди 83-річна пасажирка одного із автомобілів отримала травму ноги. Черговим караулом місцевої пожежно-рятувальної частини, яка оперативно прибула на місце події, проводились роботи по деблокуванню постраждалої з пошкодженого автомобіля.

ck.mns.gov.ua

ck.mns.gov.ua

Цього ж дня, близько 13:50 на автошляху Черкаси-Умань, поблизу села Білашки, Тальнівського району водій автомобіля «ВАЗ 2115» не впорався з керуванням, після чого автомобіль з’їхав у кювет, де перекинувся. Водія, який отримав травми різного ступеня тяжкості, доставлено до лікарні. Рятувальники Тальнівської пожежно-рятувальної частини з метою попередження займання провели роботи по змиванню розлитого пального.

Увечері, поблизу села Чапаївка, Золотоніського району водій автомобіля «ВАЗ 2109» не впорався з керуванням, з’їхав з проїжджої частини на узбіччя, де зіткнувся з відбійником. Внаслідок ДТП водія та пасажира автомобіля з травмами різного ступеня тяжкості було доставлено до лікарні. Черговий караул 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини провів роботи по деблокуванню водія із пошкодженого автомобіля.