Родина з золотоніського села стала героями відомого телепроекту

30 Червня 2015 09:30

5555bf68b5ddeСюжет для відомого телевізійного проекту від минулого тижня знімають у селі Богуславець Золотоніського району.

Як розповіла “Черкаському краю” секретар сільради Оксана Недолуга, представники телеканалу зателефонували до Богуславця й запитали, чи є охочі взяти участь у проекті. Спершу їх виявилося ніби й чимало, але остаточно зголосилися взяти участь у передачі дві сім’ї. Вже потім телевізійники обрали молоду багатодітну родину Мішенкових.

Подружжя Станіслав і Ганна молоде – обом ледь сповнилось по 30 років, а вже мають трьох діток: двоє старших — школярики, а за меншим, третім дитям, Ганна в декретній відпустці. До цього працювала прибиральницею в сільському будинку культури. Вона місцева жителька, а чоловік — приїжджий, заробляє тим, що їздить на заробітки будівельником.

За розвитком телесюжету Ганна вже поїхала (куди — це поки таємниця), а діти й дім залишилися на тата.

Хата родині дісталася в спадок від дідуся, з яким жили раніше разом, а тепер молода сім’я сама тримає і худобу, і птицю.
Чи впорається тато з численними обов’язками, нині переживає весь Богуславець. Земляки ж впевнені у Станіславі, адже він чоловік витривалий і, як говорять у селі, “толковий”. Програма про це вийде до ефіру у жовтні.